PORTFOLIO

Organizacija evenata je složen proces i ne trpi pogreške. Najbolje to znaju naši dosadašnji klijenti i njihovi poslovni partneri.

Uživajmo zajedno u stvaranju događaja koji će Vaše poslovanje učiniti uspješnijim, Vaš brand jačim i Vašu ponudu atraktivnijom.

PROMOCIJA PROIZVODA

KONZUM, Split

Konzum, Split

Dodali smo čar promociji proizvoda gdje su naše promotorice kupcima u izravnom kontaktu pomogli prilikom kupnji ciljanog proizvoda.

SAJAMSKA PREZENTACIJA

DANI BEBA, DJECE I TRUDNICA, Split

Dani beba, djece i trudnica, Split

Događaji na sajmu, kreativne radionice, zabavni programi, nagradne igre i i dr. zanimljivi sadržaji privukli su i oduševili velik broj djece, roditelja i posjetitelja.

TURISTIČKA MANIFESTACIJA

KULTURNO LJETO, Solin

Kulturno ljeto, Solin

Projekt je osnažio i povećao vrijednost turističkog proizvoda te sudjelovao u stvaranju lojalnog gosta koji će se zbog ispunjenih očekivanja vraćati te tako postati usmeni promotor destinacije.

KONCERT

FESTIVAL, Sportska dvorana Makarska

Festival, Sportska dvorana Makarska

Profesionalno i uspješno odrađen festival s nastupom popularnog hrvatskog glazbenika rezultirao je velikim brojem posjetitelja te oduševljenjem kako publike tako i izvođača.

BOŽIĆNI PARTY za djecu zaposlenika

GLOBTIK EXPRESS AGENCY, Split

Globtik Express Agency, Split

Posebno dizajniran tematski party bio je događaj s puno zabavnih igara, smijeha, plesa i animacije koji je oduševio mališane.

HUMANITARNI EVENT

IGRE BEZ GRANICA, projekt

Projekt IGRE BEZ GRANICA

Programi kroz Zabavno edukacijski projekt za djecu s poteškoćama i osobe s invaliditetom održani u Centrima za rehabilitaciju diljem Hrvatske. Cilj aktivnosti je prihvaćanje različitosti i razumijevanje različitosti što je temelj kvalitetnije komunikacije i života cijele društvene zajednice.

FESTIVAL MLADIH TALENATA

GLAZBENO-SCENSKI PROGRAMI

Autorski glazbeni programi

Prva pjevačka iskustva i prilike da pokažu svoj talent u našoj organizaciji i produkciji ostvarili su mnogi mladi talenti: Roko Blažević, Lorena Bućan, Sara Andrić, Đana Smajo i dr. koji s uspjehom sudjelovali na raznim manifestacijama kao što su Eurosong, Dora, Splitski festival, Zvjezdice, Supertalent i dr.

PROGRAM ZA TRGOVAČKI CENTAR

EMMEZETA, TC Kaštela

Emmezeta, TC Kaštela

Uživali smo u stvaranju događaja za potrebe animacije posjetitelja u shopping centru u svrhu povećanja vjernosti kupaca. Bilo je to iskustvo koje nadahnjuju i budi emocije, mijenja percepciju, pokreće razgovore i generira akciju.

KNJIŽEVNI DOGAĐAJ

Predstavljanje knjige NETKO MORA OTIĆI

Predstavljanje knjige "Netko mora otići", Divna Ban Bakota

Književni rad pjesnikinje Divne Ban Bakota predstavljen je sa zanimljivim gostima uz druženje i propitkivanjem umjetničke i druge stvarnosti.

“Ako mi okreneš leđa i kreneš u drugom smjeru, neću krenuti za tobom. I jaću okrenuti leđa jer to je jedini način da opet idemo jedno prema drugom.

ORGANIZACIJE KOJE NAM VJERUJU…